Hva er en Shielding Lotion?

En Shielding Lotion er en lotion som danner en binding med det ytterste hudlaget. Denne bindingen gjør at huden opprettholder sin evne til å puste og bevarer dens naturlige oljer og fuktighet samtidig som den styrker hudens egenskaper og beskytter mot irritanter, såper og andre husholdningsprodukter og kosmetikkprodukter som kan virke uttørkende på huden.

Konvensjonelle lotioner tilfører ofte kun kunstig fuktighet til huden, og har ofte bare en midlertidig dempende effekt av symptomene på tørr hud.

Har du noen gang brukt en fuktighetskrem over lengre tid og forsøkt å kutte den ut? Dette fører ofte til at huden blir verre enn den var før man startet å bruke fuktighetskremen. Denne negative effekten har ikke Gloves In A Bottle.

Kun naturlig fuktighet og oljer, under det ytterste hudlaget, kan i realiteten forbedre tørr hud. Disse forsvinner ofte fort hvis de beskyttende egenskapene i huden forringes.

Shielding Lotions er mer en naturlig hudbeskyttelse, fordi de opprettholder og styrker de beskyttende egenskapene i det ytterste hudlaget. Som da igjen lar huden selv heles fra innsiden ved hjelp av sine egne naturlige oljer og fuktighet.