Hvorfor Gloves In A Bottle?

Innhold:

  • Hvorfor blir huden din tørr?
  • Hvordan behandle tørr hud?
  • Det ytre hudlaget.
  • Hva skjer når de naturlige oljene forsvinner?
  • Gloves in A Bottle er løsningen
  • Shielding Lotions, bedre enn vanlige fuktighetskremer?

 

Hvorfor blir huden din tørr?

Tørr hud skyldes oftest tap av naturlig fuktighet og oljer. Konvensjonelle fuktighetslotioner og hudkremer prøver ofte å kompensere eller motvirke dette ved å tilføre huden petroleum- eller voksbaserte substanser som oftest forsvinner så snart du vasker deg, eller er i kontakt med forskjellige materialer og kjemikalier.

Mens mange konvensjonelle fuktighetsgivende lotioner og hudkrem oftest kun demper symptomene på tørr hud, fortsetter årsaken til problemet, og den eneste virkelige løsningen er hudens naturlige fuktighet og olje. Men hvis huden ikke produserer tilstrekkelige mengder naturlig fuktighet og olje, vokser problemet og huden blir mer og mer tørr.

Har du noen stoppet å bruke en konvensjonell lotion og opplevd at huden faktisk er tørrere enn når du startet?

Dette skyldes at når du tilfører huden disse konvensjonelle fuktighetsproduktene så forteller du egentlig hjernen at huden er velhydrert og fuktig nok, mens sannheten er at huden faktisk er dehydrert for naturlig fuktighet. Og når du da stopper å bruke disse lotionene så kan det ta 2-3 uker for huden å bygge opp igjen den naturlige produksjonen av naturlig fuktighet og oljer. Denne negative effekten har ikke Gloves In A Bottle.

 

Hvordan behandle tørr hud?

For at fuktighet faktisk skal løse et problem med tørr og sprukken hud, og ikke bare dempe symptomene, må fuktigheten ned i de dypere hudlagene. Konvensjonelle fuktighetsgivende kremer og lotioner, som vanligvis er petroleum eller voksbasert, sitter oftest bare på overflaten av huden din og har ofte en tendens til å tette porene og hemmer hudens evne til å puste og svette. Til motsetning fungerer Gloves In A Bottle så godt at huden puster og svetter naturlig, tross de gode beskyttende egenskapene. I virkeligheten er det kun din egen huds naturlige fuktighet som kommer inn til disse dypere hudlagene i store nok mengder til å kunne løse problemer med tørr, irritert og sprukken hud på lang sikt. En langt bedre løsning er derfor å hjelpe huden med å produsere mer naturlig fuktighet – ikke mindre. Inntil for noen få år siden var den eneste måten å bekjempe disse problemene å bruke konvensjonelle fuktighetsgivende midler, kremer eller lotion, som kun er designet for å midlertidig behandle tørr hud ved å plassere kunstig fuktighet på toppen av den. Den langsiktige effekten er at huden din utvikler en avhengighet av disse kunstige fuktighetskremene. Det er derfor huden din går gjennom en periode med å være tørrere når du slutter å bruke disse kunstige fuktighetskremene enn det var før du begynte å bruke dem.

Det ytre hudlaget.

Det ytre, beskyttende lag av hud består for en stor del av døde celler. Disse cellene må holde seg fuktige for å kunne utføre funksjonen med å beskytte de dypere lagene av huden. For å hindre hudens naturlige fuktighet fra å forsvinne fra det ytre hudlaget, produserer huden hele tiden naturlige oljer. Disse oljene bidrar også til å holde irritanter vekk fra de dypere, mer følsomme lagene av huden. Moderne levetid (ofte vasking med såpe og eksponering for et stadig økende antall kjemikalier), hardt vær og andre irriterende stoffer, kan fjerne disse naturlige oljene.

Hva skjer når de naturlige oljene forsvinner?

Når naturlige oljer fjernes fra det ytre lag av huden, åpnes porene og hudens egen fuktighet forsvinner fra det ytterste hudlaget, noe som igjen resulterer i tørr, irritert eller kløende hud.

Videre er de dypere lagene av huden utsatt for en rekke skadelige, hverdagslige stoffer, inkludert mange kosmetikk, vaskemidler, anti-bakterielle såper, løsemidler, rengjøringsmidler, hagebrukskjemikalier, smuss, latexhanskepulver osv. Resultatet er hud som er mer tørr, irritert eller kløende og mer utsatt for å bli sprukket og ytterligere skadet.

Konvensjonelle kremer og lotion forsøker oftest bare å erstatte naturlig fuktighet med kunstig fuktighet. De demper ofte bare symptomene ved å tilby midlertidig lindring som gjør lite for å helbrede huden.

Regelmessig bruk av konvensjonelle fuktighetskremer og lotioner kan sende feil melding til hjernen; “at det er nok fuktighet til stede”, noe som forårsaker at huden selv begynner å produsere mindre naturlig fuktighet. Naturlig fuktighet er det eneste som virkelig vil løse problemet med tørr hud. Det tar kun timer før huden begynner å redusere sin produksjon av naturlige oljer og fuktighet, mens det kan ta dager og uker å normalisere produksjonen igjen.

Gloves in A Bottle er løsningen

I motsetning til ineffektive konvensjonelle fuktighetskremer er Gloves In A Bottle en beskyttelseslotion som binder seg til det ytre laget av hudceller for å gjøre det til det som virker som et usynlig par hansker. Disse “usynlige hanskene” forebygger tørr hud ved å bidra til å holde uttørkende og fettløsende irritanter ute, mens du bedre beholder hudens naturlige fuktighet, noe som resulterer i langt bedre hydrert hud enn det en oppnår med konvensjonelle lotioner.

Fordi det bokstavelig talt blir en del av det ytre lag av hud, vaskes det ikke ut som andre lotioner, men kommer av naturlig etter hvert som huden din exfolierer, dvs si fornyer seg og døde hudceller forsvinner.

Gloves In A Bottle gjenoppretter den naturlige beskyttelsen til det ytre lag av huden som vår moderne levestil ødelegger – slik at huden din blir fuktig og sunn på en riktig og naturlig måte. Gloves In A Bottle gir fuktighet til huden på en naturlig måte.

For kontinuerlig beskyttelse, påfør på nytt hver 4.-12. time.

Mange kjemikalier på husholdnings- og arbeidsplassen, og til og med kosmetikk og dufter, absorberes direkte inn i huden, noe som ofte forårsaker hudforstyrrelser eller rett og slett sprukken, tørr hud. Ved rengjøring, matlaging eller deltakelse i aktiviteter i alt fra hagearbeid til maling og mekanisk arbeid, vintersport eller eksponering for hardt vær, blir du utsatt for elementer som bidrar til tørr hud eller irritert hud.

Hvis du ikke kan bruke hansker eller hvis bruk av hansker forårsaker irritasjon, er det langt bedre å bruke Gloves In A Bottle enn ingenting i det hele tatt. Når hansker er strengt påkrevd, må du selvfølgelig bruke hansker, men Gloves In A Bottle gir en sekundær og / eller midlertidig forsvarslinje i tilfeller som hanskesvikt eller når irriterende stoffer kan sprute inn i hanskene.

En applikasjon av Gloves In A Bottle varer fire timer eller mer og forsvinner på naturlig måte etter hvert som huden fornyer hudceller, noe som er en naturlig prosess. 4 timer fordi at etter denne tiden har huden produsert så mange nye hudceller at beskyttelsen begynner å avta. I praksis så opplever en ofte at ved bruk som generell fuktighetslotion så går behovet ned etter hvert jo lengre en bruker Gloves In A Bottle. Fra et par ganger om dagen til et par ganger i uka. Men ved kontakt med irritanter som ved f.eks rengjøring og hagearbeid anbefales det påføring hver 4. time.

Shielding Lotions, bedre enn vanlige fuktighetskremer?

 Gloves In A Bottle er en Shielding Lotion som binder seg med det ytre lag av huden, og hjelper huden til å bevare sin naturlige fuktighet og oljer. Flere og flere dermatologer anbefaler Shielding Lotions fordi tap av naturlig fuktighet og oljer er den viktigste årsaken til tørr og irritert hud.
De fleste vanlige konvensjonelle fuktighets-lotioner og -kremer demper som oftest bare symptomene på tørr hud med ingredienser som “kunstig fukter” og som oftest vaskes av når en vasker seg. Gloves In A Bottle forhindrer tørrhet i å oppstå fra starten og allerede tørr hud får mulighet til å gjenoppbygges fra innsiden. Gloves In A Bottle binder seg med cellene i det ytre hudlaget og danner der en usynlig beskyttelse. Dette nå forbedrede ytre hudlaget lar huden reparere seg selv og gjør huden langt mer effektivt til å hindre inntrengning av irritanter og andre stoffer som fjerner naturlige oljer, lipider og fuktighet. Samtidig gjør den huden myk og behagelig og ikke minst sterkere.
Konvensjonelle fuktighetsgivende produkter gir ofte kun en midlertidig lindring og gjør lite for å løse selve hudproblemet. Gloves In A Bottle opprettholder hudens naturlige fuktighet og oljer og er dermed med på å løse problemer med tørr, sprukket og irritert hud fra innsiden – det eneste som faktisk vil løse problemet med tørr hud.
På grunn av tiden det tar huden selv å bygge opp fuktighetsbalansen igjen så kan det i noen tilfeller oppleves en liten forverring av hudens tilstand før det merkes en forbedring.