FAQ om Gloves In A Bottle

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om Gloves In A Bottle:

 • Inneholder Gloves In A Bottle parabener?
 • Vil Gloves In A Bottle sette flekker på f.eks klær eller papirer?
 • Forsvinner Gloves In A Bottle når jeg vasker meg?
 • Hvor ofte må jeg påføre Gloves In A Bottle?
 • Vil huden puste som normalt når jeg bruker GlovesIn A Bottle?
 • Jeg har opplevd etter kun noen få dagers bruk av Gloves In A Bottle at huden ikke har blitt bedre, men heller verre. Hvorfor det?
 • Kan jeg bruke Gloves In A Bottle til å beskytte meg mot svært skadelige kjemikalier?
 • Inneholder Gloves In A Bottle anti-bakterielle stoffer?
 • Jeg må bruke kraftige hansker i mitt arbeid og får problemer med tørr hud av slike hansker. Kan Gloves In A Bottle hjelpe mot dette?
 • Kan jeg bruke Gloves In A Bottle i ansiktet eller andre deler på kroppen?
 • Kan jeg bruke Gloves In A Bottle sammen med vanlige fuktighetskremer?
 • Hva skjer hvis jeg stikker fingrene mine i munnen når jeg har på meg Gloves In A Bottle?
 • Jeg er allergisk overfor lanolin, parfyme, fargestoffer som tilsettes i de fleste lotioner. Kan jeg da bruke Gloves In a Bottle?

Ta gjerne kontakt hvis du har flere ubesvarte spørsmål.

Inneholder Gloves In A Bottle parabener?

Nei, Gloves In A Bottle er helt uten parabener. Den inneholder heller ikke parfyme.

Vil Gloves In A Bottle sette flekker på f.eks klær eller papirer?

Nei, Gloves In A Bottle setter ikke flekker på papirer eller tekstiler.  Når du først har påført Gloves In A Bottle og den har fått tid til å tørke inn (2-3 min), så har Gloves In A Bottle bundet seg med det ytre hudlaget og selv blitt en del av dette. Den forsvinner av seg selv på naturlig måte etterhvert som hudceller slites bort og nye blir dannet. Utskifting av hudceller en naturlig prosess som foregår kontinuerlig 24 timer i døgnet. Gloves In A Bottle påvirker ikke denne naturlige prosessen på noen måte.

Forsvinner Gloves In A Bottle når jeg vasker meg?

Nei, Gloves in a Bottle er bundet i det ytre hudlaget og forsvinner kun ved den naturlige utskiftningen av hudceller. Gloves in a Bottle ble opprinnelig utviklet for å beskytte mot den utørkende effekten som hyppig håndvask og høy eksponering for vann og rengjøringsmidler har. Leger, tannleger, sykepleiere og andre personer som har behov for å vaske hendene ofte vil være beskyttet mot tørr hud ved bruk av Gloves In A Bottle.

Hvor ofte må jeg påføre Gloves In A Bottle?

Ved brukt som generell fuktighetslotion så påføres det etter behov. Dette kan variere fra en til to ganger om dagen til et par ganger i uken. Erfaringsmessig så bør det påføres ganske ofte de første dagene og deretter trappe ned etter hvert som en kjenner at huden blir bedre.

Når den brukes som beskyttelse mot rengjøringsmidler, oljer og andre kjemikalier, så anbefales det å påføre på nytt hver 4 time. Etter ca 4 timer har det blitt slitt bort/skiftet ut så mange hudceller at beskyttelsen begynner å avta.

Vask og tørk hendene før påføring gjentas.

Vil huden puste som normalt når jeg bruker GlovesIn A Bottle?

Ja, Gloves In A Bottle har den egenskapen at den lar huden puste som normalt og samtidig reduserer tap av fuktighet.

Jeg har opplevd etter kun noen få dagers bruk av Gloves In A Bottle at huden ikke har blitt bedre, men heller verre. Hvorfor det?

Det er noen som opplever dette og kan forklares enkelt ved at Gloves In A Bottle i seg selv ikke gir fuktighet til huden, men hjelper den å selv bygge opp den naturlige balansen i huden igjen. Hvis en har brukt veldig mye vanlige fuktighetskremer som inneholder fuktighet og fettstoffer så har huden rett og slett nedsatt sin naturlige produksjon av fuktighet. Med andre ord så har en mer eller mindre blitt avhengig av fuktighetskremer da huden selv ikke produserer nok fuktighet og oljer. Det tar kun få timer for huden å nedsette sin naturlige fuktighetsproduksjon, men kan ta inntil 2-3 uker før den er normalisert igjen. I disse tilfellene bør en kun bruke Gloves In A Bottle og slutte å bruke disse fuktighetskremene og samtidig smøre svært hyppig i starten. Så ofte en føler for selv. Om det er hver halvtime eller time så gjør ikke det noe. De fleste merker forbedringen etter en drøy ukes bruk, men som sagt så kan det i enkelte tilfeller ta opptil 3 uker.

Kan jeg bruke Gloves In A Bottle til å beskytte meg mot svært skadelige kjemikalier?

Laboratorieforsøk viser at Gloves In A Bottle gir beskyttelse mot f.eks isocyanater, aceton og saltsyre, men hvis produsentens etikett på produktet krever hansker, så bør du alltid følge anbefalte sikkerhetstiltak

Inneholder Gloves In A Bottle anti-bakterielle stoffer?

Nei, Gloves In A Bottle er fremstillt for å beskytte mot irriterende stoffer. Anti-bakterielle stoffer kan være irriterende for personer med ømfintlig hud. Helsepersonell er ofte påkrevd å vaske seg med anti-bakterielle såper, så Gloves In A Bottle kan beskytte mot den uttørkende effekten av disse såpene.

Jeg må bruke kraftige hansker i mitt arbeid og får problemer med tørr hud av slike hansker. Kan Gloves In A Bottle hjelpe mot dette?

Ja, påfør Gloves In a Bottle og la den tørke (2-3 min). Gloves In A Bottle vil da beskytte hendene dine ved kjemikaliegjennomtrengning og irritasjon av huden pga fuktighetstap.

Inne i hansker vil det ofte være et varmt og fuktig klima som gjør at huden ofte mister mye av sin fuktighet.

Kan jeg bruke Gloves In A Bottle i ansiktet eller andre deler på kroppen?

Ja. Gloves In A Bottle kan også brukes som bodylotion. Den er ypperlig å bruke på knær, føtter og albuer.

Kan jeg bruke Gloves In A Bottle sammen med vanlige fuktighetskremer?

Det er ikke anbefalt å bruke vanlige fuktighetskremer når du bruker Gloves In A Bottle. Det er ikke noen helsefare med dette, men da Gloves In A Bottle gir beskyttelse for gjenoppbygging av hudens balanse og ikke gir fuktighet i seg selv, vil vanlige fuktighetskremer motvirke dette ved å tilføre kunstig fuktighet og bremse gjenoppbyggingen av den naturlige fuktighetsbalansen. Det er ikke noe i veien for å bruke en vanlig bodylotion på kroppen og Gloves In A Bottle på hender og føtter, men da bør du smøre hender og føtter med Gloves In A Bottle før du bruker bodylotionen på resten av kroppen. Gloves In A Bottle kan også brukes som bodylotion.

Hva skjer hvis jeg stikker fingrene mine i munnen når jeg har på meg Gloves In A Bottle?

Gloves In A Bottle er ikke giftig og helt ufarlig i de små mengdene som kan smitte av hendene før den har tørket inn i det ytterste hudlaget.

Når den har fått tørke inn så er det ingen begrensinger for kontakt med munn og slimhinner.

Se datablad for ytterligere opplysninger.

Jeg er allergisk overfor lanolin, parfyme, fargestoffer som tilsettes i de fleste lotioner. Kan jeg da bruke Gloves In a Bottle?

Gloves In A Bottle inneholder ingen kjente irritasjonsfremkallende stoffer, parfyme inkludert, siden formålet med Gloves In A Bottle er å beskytte mot irritasjon på huden. Gloves In A Bottle er fremstillt for å være fullstendig anti-allergisk og parabenfri.

Legg igjen en kommentar