Hva er en Shielding Lotion?

En Shielding Lotion er en lotion som danner en binding med det ytterste hudlaget. Denne bindingen gjør at huden opprettholder sin evne til å puste og bevarer dens naturlige oljer og fuktighet samtidig som den styrker hudens egenskaper og beskytter mot irritanter, såper og andre husholdningsprodukter og kosmetikkprodukter som kan virke uttørkende på huden.

Konvensjonelle lotioner tilfører ofte kun kunstig fuktighet til huden, og har ofte bare en midlertidig dempende effekt av symptomene på tørr hud.

Har du noen brukt en fuktighetskrem over lengre tid og opplevd at huden faktisk heller har blitt verre etter å ha holdt opp med denne?

Kun naturlig fuktighet og oljer, under det ytterste hudlaget, kan i realiteten forbedre tørr hud. Disse forsvinner ofte fort hvis de beskyttende egenskapene i huden forringes.

Shielding Lotions er mer en naturlig hudbeskyttelse, fordi de opprettholder og styrker de beskyttende egenskapene i det ytterste hudlaget. Som da igjen lar huden selv heles fra innsiden ved hjelp av sine egne naturlige oljer og fuktighet.