Hva er Makeblock?

introductionMakeblock er neste generasjons konstruksjonsplattform. Deler av høy kvalitet, for det meste produsert i herdet aluminium. Makeblock er en aluminium profilbasert konstruksjonplatform som kan hjelpe deg med å gjøre dine kreative ideer til virkelighet. Med Makeblock kan du lage profesjonelle og stabile roboter, maskiner og mekaniske kunstverk. Den eneste begrensningen er fantasien din.

Genialt design med gjengede spor, multifunksjonell, enkelt å bruke og kompatibelt med det meste av andre plattformer.

Makeblock er det perfekte valget til å bygge alle typer roboter, 3d-printere, X-Y bord, interaktive konstruksjoner og CNC fresemaskiner.

Det eneste verktøyet du trenger for å komme i gang med Makeblock er en stjerneskrutrekker og en 3 mm umbrakonøkkel. Du trenger ikke spesielle ferdigheter eller bakgrunn innfor hverken elektronikk, software eller mekanikk for å komme i gang med Makeblock. Det er heller ikke nødvendig med lodding eller andre spesielle ferdigheter.  Alle over 14 år med interesse for teknikk kan bruke Makeblock og realisere sine ideer. Ja, barn helt ned i 8-10 års-alderen kan begynne med Makeblock med litt hjelp fra voksne i starten.

Eriksen Pro Care satser på å kunne tilby en komplett løsning for å bringe dine ideer inn i den fysiske verden på en morsom måte.

Makeblocks sterke side er høykvalitets aluminium modulbasert design og fleksibilitet. Med deres gjengede langsgående spor og huller så har de enorme tilpasningsmuligheter til nesten et hvert prosjekt du kan tenke deg.

Makeblock bruker den gratis og svært populære åpenkilde-baserte plattformen Arduino.  Som Arduino-teamet selv sier så er Arduino beregnet for kunstnere, designere,  hobbyister og andre som er interessert i lage interaktive produkter eller miljøer.

Elektronikken i Makeblocker også modulbasert med ensartete koblinger som gjøre det veldig enkelt å bruke også for nybegynnere. I tillegg til dette så brukes det fargekoding for å identifisere funskjonene til hver enkelt kobling. Og sammen med Arduino bibliotek så trenger du ingen dyp forståelse av elektronikk for å koble opp riktig. Se på fargekodene at de matcher. Tror aldri du finner elektronikk så enkelt å bruke som med Makeblock.

Makeblock er kompatibel med mange andre produkter på markedet. Det betyr at du kan bruke vanlige DC motorer, stepper motorer og servoer til å virkeliggjøre dine ideer. Makeblock er også kompatibel med Lego Mindstorm.

Makeblock kan brukes til mange praktiske løsninger, 3D printer, Kamera slider, CNC maskiner, hjemmeautomatisering etc.

Til alle kit følger det med monteringsanvisninger for et utvalg ting du kan bygge.

Har du en ide, så ta noen Makeblock deler, sett dem sammen og den mekaniske delen er ferdig på kort tid. Ingen boring eller maskinering er nødvendig.Monter så noen Makeblock elektronikk deler, sensorer og drivere. Tilslutt laster du ned eksempelkoder for Arduino, Android og andre plattformer og fjernstyr alt sammen med din smarttelefon.

Egenskaper:

Høykvalitet ekstrudert herdet deler av aluminium.

Genialt gjenget spor.

Support for tannreimer

Multifunksjonelle justerbare komponenter

Enkelt å bruke

Kompatibelt med:

Arduino

Android

Sensorer, drivere og kommunikasjonskomponenter fra en rekke leverandører.

Tannreimer

DC motorer

Step motorer

Glide og kulelager

Sliders, akslinger og gjengestenger

Mange andre mekaniske komponenter

Andre platformer som f.eks Lego

Komme i gang med Makeblock

Begynn med et av Makeblocks byggesett som gir deg mulighet til å bygge din første 2WD, 4WD, 4-legged robot eller heisekran. Du kan selv velge om du vil kjøpe kun et mekanisk byggesett, spesielt hvis du har mye elektroniske komponenter fra før, eller  du kan kjøpe et elektronikk byggesett i tillegg.

Sammen med byggesettene finner du forslag med monteringsanvisninger, hvordan elektronikken skal kobles sammen og hvordan det skal programmeres.

Hvis du ønsker å bygge noe større og mer kreativt så kan du kjøpe et Makeblock tilleggs byggesett for å få flere motorer, konstruksjonselementer, braketter, tannreimer etc. Alle deler kan også kjøpes enkelthvis eller i mindre forpakninger etter behov.

Legg igjen en kommentar