Info om Gloves In A Bottle

Hva er Gloves In A Bottle?

Gloves In A Bottle er en spesialutviklet lotion for den daglige pleie og beskyttelse av huden og inneholder ikke parabener eller parfymer.

Gloves In A Bottle beskytter huden mot irritanter og allergener samtidig som den pleier og forebygger tørr hud.

Teksten fortsetter under bildene.

textless1500

 

 

 

 

 

 

 

 

giaball

Bruk av Gloves In A Bottle

Det største bruksområdet er som en generell fuktighetslotion. Gloves In A Bottle erstatter vanlige fuktighetskremer.

Det andre bruksområdet er som en beskyttelse mot såper, rengjøringsmidler, oljer, maling, løsemidler og andre stoffer som kan irritere og tørke ut huden, eller gi eksem og allergier.

 Kort om Gloves In A Bottle:

  • Fetter ikke.
  • Helt uten parabener.
  • Hurtigtørkende.
  • Inneholder ikke parfyme eller fargestoffer.
  • Allergisikker og kan brukes på ømfintlig hud. (også på psoriasis og eksem)
  • Beskytter effektivt mot såper, rengjøringsmidler, olje, sement og mange andre huduttørkende produkter.
  • Vaskes ikke av, men forsvinner av seg selv ved den naturlige utskiftningen av hudceller.
  • Kan brukes i kontakt med matvarer.
  • Anbefalt av hundrevis av hudleger internasjonalt.

Gloves In A Bottle VS. Vanlige fuktighetskremer

De fleste vanlige lotioner og kremer forsøker ofte kun å erstatte hudens naturlige fuktighet med kunstig fuktighet. Dette gir som regel bare en midlertidig virkning og forsvinner ofte når en vasker hendene.

Gloves In A Bottle er en såkalt «Shielding Lotion». Måten Gloves In A Bottle virker  annerledes på er at den danner en binding med hudcellene i det ytterste hudlaget og danner et pustende lag som virker som et par «usynlige hansker». Dette paret med «usynlige hansker» reduserer tapet av naturlig fuktighet og lar huden reparere seg selv. På denne måten vil du oppnå en hud som føles myk og behagelig og samtidig er mye mer motstandsdyktig mot uttørking og sprekker enn det en oppnår ved vanlige lotioner og kremer.

FAQ om Gloves In A Bottle

Inneholder Gloves In A Bottle parabener?

Nei, Gloves In A Bottle er helt uten parabener. Den inneholder heller ikke parfyme.

Vil Gloves In A Bottle sette flekker på f.eks klær eller papirer ?

Nei, Gloves In A Bottle setter ikke flekker på papirer eller tekstiler.  Når du først har påført Gloves In A Bottle og den har fått tid til å tørke inn (2-3 min), så har Gloves In A Bottle bundet seg med det ytre hudlaget og selv blitt en del av dette. Den forsvinner av seg selv på naturlig måte etterhvert som hudceller slites bort og nye blir dannet. Utskifting av hudceller en naturlig prosess som foregår kontinuerlig 24 timer i døgnet. Gloves In A Bottle påvirker ikke denne naturlige prosessen på noen måte.

Forsvinner Gloves In A Bottle når jeg vasker meg ?

Nei, Gloves in a Bottle er bundet i det ytre hudlaget og forsvinner kun ved den naturlige utskiftningen av hudceller. Gloves in a Bottle ble opprinnelig utviklet for å beskytte mot den utørkende effekten som hyppig håndvask og høy eksponering for vann og rengjøringsmidler har. Leger, tannleger, sykepleiere og andre personer som har behov for å vaske hendene ofte vil være beskyttet mot tørr hud ved bruk av Gloves In A Bottle.

Hvor ofte må jeg påføre Gloves In A Bottle ?

Ved brukt som generell fuktighetslotion så påføres det etter behov. Dette kan variere fra en eller flere ganger om dagen til kanskje kun et par ganger i uken. Erfaringsmessig så bør det påføres ganske ofte de første dagene og deretter trappe ned etter hvert som en kjenner at huden blir bedre.

Når den brukes som beskyttelse mot rengjøringsmidler, oljer og andre kjemikalier, så anbefales det å påføre på nytt hver 4 time. Etter ca 4 timer har det blitt slitt bort/skiftet ut så mange hudceller at beskyttelsen begynner å avta.

Vask og tørk hendene før påføring gjentas.

Vil huden puste som normalt når jeg bruker GlovesIn A Bottle ?

Ja, Gloves In A Bottle har den egenskapen at den lar huden puste som normalt og samtidig reduserer tap av fuktighet.

Kan jeg bruke Gloves In A Bottle til å beskytte meg mot svært skadelige kjemikalier ?

Laboratorieforsøk viser at Gloves In A Bottle gir beskyttelse mot f.eks isocyanater, aceton og saltsyre, men det anbefales alltid å følge anbefalt verneutstyr for kjemikaliet/produktet.

Inneholder Gloves In A Bottle anti-bakterielle stoffer ?

Nei, Gloves In A Bottle er fremstillt for å beskytte mot irriterende stoffer. Anti-bakterielle stoffer kan være irriterende for personer med ømfintlig hud. Helsepersonell er ofte påkrevd å vaske seg med anti-bakterielle såper, så Gloves In A Bottle kan beskytte mot den uttørkende effekten av disse såpene.

Kan jeg bruke Gloves In A Bottle i ansiktet eller andre deler på kroppen ?

Ja. Gloves In A Bottle kan også brukes som bodylotion. Den er ypperlig å bruke på knær, føtter og albuer.

Hva skjer hvis jeg stikker fingrene mine i munnen når jeg har på meg Gloves In A Bottle ?

Gloves In A Bottle er ikke giftig og helt ufarlig i de små mengdene som kan smitte av hendene før den har tørket inn i det ytterste hudlaget.

Når den har fått tørke inn så er det ingen begrensinger for kontakt med munn og slimhinner.

Se datablad for ytterligere opplysninger.

Inneholder Gloves In A Bottle solfaktor ?

Den vanlige Gloves In A Bottle beskytter ikke mot stråling, men har en positiv effekt som after sun etter soling og ved solbrenthet.
For beskyttelse mot solen anbefales Gloves In A Bottle SPF15 som inneholder solfaktor 15 i tillegg til de ellers beskyttende egenskapene.

Jeg er allergisk overfor lanolin, parfyme, fargestoffer som tilsettes i de fleste lotioner. Kan jeg da bruke Gloves In a Bottle ?

Gloves In A Bottle inneholder ingen kjente irritasjonsfremkallende stoffer, parfyme inkludert, siden formålet med Gloves In A Bottle er å beskytte mot irritasjon på huden. Gloves In A Bottle er fremstillt for å være fullstendig anti-allergisk og parabenfri.

 

Legg igjen en kommentar